OneTLed

I

N

N

O

V

A

T

I

E

F

DS Project Management probeert zoveel mogelijk met innovatieve, duurzame en onderhoudsarme producten te werken die een meerwaarde opleveren voor de klant.

Een goed voorbeeld is de baanbrekende universele T8 ledbuis met de gepatenteerde oneTLed®-technologie. In tegenstelling tot andere T8 ledbuizen, die alleen op magnetische of HF elektronische voorschakelapparatuur werken, werkt OneTLed ledbuis zowel op magnetische als op elektronische voorschakelapparatuur. De OneTLed is compatibel met alle type ballasten en is zeer kostenefficiënt. Het maakt retrofitten met energiezuinige ledbuizen veilig en voordelig.

 

COMPATIBILITEIT

Het grote voordeel is dat de installateur nu iedere T8 fluorescentie buis kan vervangen, zonder eerst te moeten bepalen of de ballast wel compatibel is met de T8 ledbuis. Gewoon de fluorescentie buis en starter eruit en de universele Opplebuis en bijgeleverde starter (voor EM-installaties) erin draaien en het werkt. Klik hier voor een uitgebreide presentatievideo.

 

DUURZAAM

Deze oplossing heeft een efficiëntie tot wel 133,3lm/W en een levensduur van 50.000 branduren. Dit betekent tot 65% energiebesparing en een buis die tot 4x langer meegaat dan traditionele tl-lampen. Dit maakt de universele ledbuis een betaalbare, unieke buis voor eenvoudige vervanging voor reguliere T8 tl-lampen. Bovendien bevatten oneTLedbuizen geen kwik of andere giftige chemicaliën.

 

NEDERLANDS PRODUCT

Deze technologie is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Seaborough in samenwerking met vooraanstaande wetenschappers.

 

MEER VOORBEELDEN

Kijk voor meer kwalitatief hoogwaardige ledproducten op Led's Change The World.

 

 

Over DS

De DS in de bedrijfsnaam staat voor Dion Sankar. Dion studeerde HTS elektrotechniek, informatica en volgde de lerarenopleiding elektrotechniek. Hij heeft veel werkervaring als Projectleider E&W bij DIT te Rosmalen samen met Unica en werkte voor Siemens als Projectmanager installatie Sirenes (in opdracht van het ministerie).

 

 

Onlangs heeft Dion de opleiding Solar-Specialist met goed gevolg afgerond en heeft zich daarmee gekwalificeerd als een erkend specialist op het gebied van zonne-energie. Een Solar-Specialist geeft goed onderbouwde adviezen, beoordeelt de kwaliteit van componenten op waarde en ontwerpt hoogwaardige zonnepaneel-systemen.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak?

Bel Dion Sankar 06 - 13 09 34 45 of mail naar info@dspm.nl

DS PROJECT MANAGEMENT B.V.

Nijverheidsterrein 5a

1645 VX Ursem

info@dspm.nl

+31 (0)6-13093445

A

E

M

© 2020 DSPM

MENU